H Μαίρη Βυτινάρος, το μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό σύνολο το οποίο αποτελούνταν από ένα λευκό αέρινο παντελόνι και λευκό γιλέκο, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα μπεζ πλεκτό clutch και επώνυμα πέδιλα με την υπογραφή Christian Dior.

To total white look είναι μια πολύ κομψή επιλογή για κάθε ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, επίσημη ή casual.

Γιατί το total white look είναι συνυφασμένο με την κομψότητα

Το total white look είναι ένα στιλιστικό σύνολο που αποτελείται αποκλειστικά από κομμάτια ρούχων και αξεσουάρ σε λευκό χρώμα. Είναι ένας κλασικός και κομψός τρόπος να ντυθείτε, δημιουργώντας ένα αέρινο, φωτεινό και εντυπωσιακό σύνολο.

Χαρίζει αίσθηση καθαρότητας, δροσιάς και ελαφρότητας, καθιστώντας το ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις. Επιπλέον, μπορεί να αποδειχθεί πολύ εντυπωσιακό σε επίσημες εκδηλώσεις ή βραδινά γεύματα.

Για να δημιουργήσετε ένα total white look, μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα κομμάτια, όπως παντελόνια, φούστες, τζιν, τοπ, πουκάμισα, ή ακόμη και φορέματα σε λευκό χρώμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λευκά αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια, καπέλα ή γυαλιά ηλίου για ένα ολοκληρωμένο look.

Ιδιαίτερη μνεία στα… πέδιλα

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα πέδιλα Christian Dior που επέλεξε η Mαίρη Βυτινάρος για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Πρόκειται για το σχέδιο Dway Heeled Slide το οποίο είναι ένα διαχρονικό, χαρακτηριστικό κομμάτι που αναδεικνύει το εμβληματικό μοτίβο Toile de Jouy του οίκου. Το γκρι βαμβακερό επάνω μέρος είναι κεντημένο με τo λογότυπο Christian Dior Paris. Με κομψή τετράγωνη μύτη και κυλινδρικό τακούνι 3,5 cm μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε καλοκαιρινό σύνολο.

Dway Heeled Slide Gray Toile de Jouy Embroidered Cotton 750€