Τα όσα κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο για δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος του Ματίας Αλμέιδα στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μήνυση που φέρεται να είχε κάνει ο άνθρωπος που έπιασε από τον λαιμό ο Αργεντίνος προπονητής, διαψεύδονται τελικά από την ΑΕΚ.

Δημοσίευμα, νωρίτερα, έκανε λόγο για δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος του προπονητή της Ένωσης από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης, έπειτα από προφορική μήνυση που φερόταν να έχει καταθέσει ο άνθρωπος που έπιασε από τον λαιμό ο Αργεντίνος.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, όμως, ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και ότι δεν υπάρχει καμία διαδικασία σχηματισμού δικογραφίας εις βάρος του προπονητή της ομάδας.

«Πρόκειται για ανακρίβειες και ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει καμία μήνυση σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα, προφορική ή κανονική. Ουδέποτε υπήρξε, ούτε υπάρχει», λένε από την πλευρά της ΑΕΚ και υπογραμμίζουν ότι μόνο που έχει συμβεί, εδώ και λίγα 24ωρα, είναι η κλήση του Αλμέιδα σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ στις 8 Μαΐου.