Θύμα απάτης πήγε να πέσει μια ηλικιωμένη γυναίκα που νόμιζε ότι συνομιλούσε στο διαδίκτυο με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, αλλά ευτυχώς την έσωσε η εγγονή της τελευταία στιγμή, όπως και τα λεφτά της που ήθελε ο επίδοξος απατεώνας.

Η 76χρονη Gina Morgan από την Ουαλία γνώρισε έναν χρήστη του Facebook με το όνομα «Robert De Niro page», αλλά δεν της κίνησε κάποια υποψία, θεωρώντας ότι ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός.

Έτσι, ξεκίνησαν να τσατάρουν και κάποια στιγμή ο άγνωστος ζήτησε 500 δολάρια για να πουλήσει VIP κάρτα θαυμαστή, υποσχόμενος καθημερινή επικοινωνία με τον ντε Νίρο, φωτογραφίες του και αυτόγραφα του, ανέφερε η New York Post σε δημοσίευμα.

@shannonrichh

My nan thinking robert de niro is messaging her on facebook ffs🤣 #nan #nana #lol #funny #robertdeniro #scam

♬ original sound – Shannon Rich

Τότε, η Morgan ζήτησε βοήθεια από την εγγονή της Shannon Rich, γιατί επειδή δεν ήταν εξοικειωμένη με την τεχνολογία, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

Η 28χρονη μόλις είδε το κινητό της γιαγιάς της κατάλαβε ότι ήταν απάτη και την ενημέρωσε σχετικά, ενώ τράβηξε και βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, προειδοποιώντας πως οι ηλικιωμένοι πρέπει να προσέχουν για διαδικτυακούς απατεώνες.