Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Στο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το «Star» καταγράφεται η συνομιλία ανάμεσα σε αστυνομικό της ΟΠΚΕ και τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης, τουλάχιστον τρία λεπτά αφότου ο 39χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την Κυριακή.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έλεγαν ότι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει.

Ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ περιγράφει τη δολοφονία, λέγοντας ότι ο 39χρονος τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, με την τηλεφωνήτρια αρχικά να μην καταλαβαίνει.

«Έχει τις αισθήσεις του ο άντρας. Πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει. Τη γυναίκα δεν τη βλέπω… “Την έχει φάει” στην πλάτη», καταλήγει.

Ακολουθεί ο διάλογος των δύο συνομιλητών:

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι, συνάδελφε, καλησπέρα! Είμαι από την ΟΠΚΕ…

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι…

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχει γίνει μάλλον ανθρωποκτονία πλέον.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ανθρωποκτονία;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι, ανθρωποκτονία και στη συνέχεια απόπειρα αυτοκτονίας.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τι έγινε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Λοιπόν… Λοιπόν… Είχε έρθει… Έχει έρθει στο αστυνομικό τμήμα μία γυναίκα να δηλώσει ότι κάποιος την απειλεί, με κάποιον γνωστό της…

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι…

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, ανακατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα ξανά και έχει έρθει άλλο ένα άτομο, ο οποίος τη μαχαιρώνει και στη συνέχεια αυτοκτονεί.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τη μαχαίρωσε και αυτοκτόνησε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι…

Τηλεφωνήτρια  Άμεσης Δράσης: Έξω από το τμήμα;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι, ακριβώς μπροστά στον σκοπό… Με το που έγινε αυτό σε δύο με τρία λεπτά ήμασταν και εμείς εδώ διερχόμενοι.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Και πώς αυτοκτόνησε αυτή;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ξαναλέω. Τη γυναίκα χτύπησε ο άντρας και στη συνέχεια έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό του.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Α, και ο άντρας αυτοκτόνησε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι… Απόπειρα έχει κάνει. Έχει τις αισθήσεις του ο άντρας. Πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει. Τη γυναίκα δεν τη βλέπω… «Την έχει φάει» στην πλάτη…