Η ώρα για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα έφτασε (2/5, 22:00), με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3 και με τον Ιμπόρα να παίρνει τελικά θέση βασικού.

Έχοντας τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών τους οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για ένα ιστορικό παιχνίδι αφού για πρώτη φορά βρίσκονται σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ένα βήμα που ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει έχοντας τον Τζολάκη κάτω από το τέρμα, τον Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ορτέγα αριστερά και στόπερ τούς Κάρμο και Ρέτσο. Από εκεί και πέρα, τριάδα στο κέντρο είναι οι Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο, με τους Φορτούνη και Ποντένσε να αποτελούν τα στηρίγματα του προωθημένου Ελ Κααμπί.

Από την άλλη πλευρά, για την Άστον Βίλα που έχει σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Τίλεμανς και Μαρτίνες, ο Πάου Τόρες έμεινε τελικά στον πάγκο και κατά πάσα πιθανότητα θα μπει κάποια στιγμή ως αλλαγή.

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Όλσεν, Κας, Κονσά, Λενγκλέ, Ντίνιε, Ντάγκλας Λουίς, ΜακΓκιν, Ρότζερς, Μπέιλι, Ντιαμπί, Γουότκινς.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγα, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.