Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες.

Η 58χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο φοράει ένα μαύρο μπικίνι από τη δική της εταιρία με μαγιό και κάνει βόλτα στην παραλία.

«Γεια σου Μαλδίβες», έγραψε στη λεζάντα και οι followers εντυπωσιάστηκαν με τις αναλογίες της.

Η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι χωρίς αμφιβολία η βασίλισσα του μπικίνι καθώς στις περισσότερες φωτογραφίες της στο Instagram τη βλέπουμε με μαγιό. Η ίδια δημιούργησε το 2005 το δικό της swimwear brand, το «Elizabeth Hurley Beach».

Οι διατροφικές της συνήθειες

Η Βρετανίδα ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, με μια ανάρτηση στο Instagram, τις διατροφικές της συνήθειες, αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της.

«Μην τρώτε πολύ, ούτε πολύ γρήγορα, ούτε πολύ συχνά ή πολύ αργά. Με άλλα λόγια, να τρώτε μικρότερα γεύματα, να μασάτε σωστά, να μην τρώτε σνακ και να τρώτε το βραδινό σας πολύ νωρίτερα. Αυτό λειτουργεί για μένα. Δεν πίνω περίεργους πράσινους χυμούς ή σέικ και παίρνω συμπληρώματα μόνο εάν μια εξέταση αίματος μου δείξει ότι μου λείπει κάτι. Προσπαθώ να βάζω λαχανικά ή φρούτα στο μισό πιάτο που τρώω. Αν έχω ένα σάντουιτς, τρώω και ένα μήλο.

Τρώω σχεδόν τα πάντα, αλλά έχω το πρόχειρο φαγητό ως την απόλυτη απόλαυση. Η καλύτερη επένδυσή μου είναι ένας παρασκευαστής ψωμιού και φτιάχνω ένα καρβέλι την ημέρα. Φτιάχνω και τούρτες κάθε Σαββατοκύριακο. Πέρα από τη διατροφή, η άλλη συμβουλή μου είναι να κινείσαι περισσότερο. Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο ή δεν κάνω κάποια προπόνηση, αλλά είμαι εξαιρετικά δραστήρια. Εδώ τελειώνουν οι συμβουλές μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ τον περασμένο Ιανουάριο.