Την Ήβη Αδάμου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Μ. Τρίτης 30 Απριλίου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη, την κόρη τους, Ανατολή, αλλά και την επιλογή τους να ζουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη

«Την πρώτη φορά που είδα τον Μιχάλη ήρθε καλεσμένος στο “X Factor”, το 2009, όταν ήμουν διαγωνιζόμενη. Γοητεύτηκα για το καλλιτεχνικό κομμάτι επειδή είναι πολύ καλός μουσικός. Ήμουν και πολύ μικρή» είπε αρχικά για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Μετά ξαναβρεθήκαμε το 2010 όταν ο παραγωγός μου, Γιάννης Δόξας, ζήτησε από τον Μιχάλη να κάνουμε μία συνεργασία» συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Μετά ήρθα εδώ να σπουδάσω κοινωνιολογία και κάποια στιγμή πάλι ο παραγωγός μου τον πήρε και ζήτησε τραγούδι για εμένα. Ήρθε στην Αθήνα, συναντιόμαστε και ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα, που μου άρεσε ένας άνδρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε ακριβώς» αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου.

Όσον αφορά τη διαμονή τους στην Αλεξανδρούπολη, η Ήβη Αδάμου σημείωσε: «Θεωρώ ότι ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη. Με τον covid όλοι αναγκαστήκαμε να εγκλωβιστούμε λίγο στα σπίτια μας. Εμείς πήγαμε στην Αλεξανδρούπολη και μείναμε αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που κράτησε ο covid. Κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί και πόση διαφορά έχει από την Αθήνα. Όταν έχεις μια σχέση πάντα πρέπει ο ένας λίγο να κάνει πίσω, μετά ο άλλος να κάνει πίσω. Πρέπει να σέβεσαι και τι θέλει ο άλλος, τι θέλει το ταίρι σου. Να σέβεται και αυτός τι θέλεις εσύ.Έχουμε ενσωματωθεί πλήρως. Για εμάς είναι πολύ νορμάλ πια. Δεν το θεωρώ κάτι περίεργο».

Για την παρουσία της στη Eurovision

Η Ήβη Αδάμου μίλησε για την εμπειρία της στη Eurovision του 2012 που εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι «La La Love» τονίζοντας πως η αγάπη που έδειξε ο κόσμος στο τραγούδι δεν την άφησε να στεναχωρηθεί για το τελικό αποτέλεσμα. 

«Η Eurovision έχω πει ότι ήταν καταπληκτική εμπειρία για εμένα. Είχα πάει βέβαια σε μια άλλη φάση, το 2012 που ήμουν 18 χρονών και ήμουν σε μια τρέλα. Όλα γίνονταν πολύ γρήγορα. Ήμουν στο παιχνίδι (σ.σ X-Factor) βγήκα, σπούδαζα, τραγουδούσα, δίσκο έβγαλα, σε εταιρία ήμουν, ξαφνικά βρέθηκα στη Eurovision. Ήταν όλα τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να τα καταλάβω, να τα εισπράξω. Είχα πάει με ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και χαρά, δεν είχα καταλάβει που έμπλεκα… (Για το αποτέλεσμα) πήγα να στεναχωρηθώ αλλά μετά έκανα τόσες συναυλίες στο εξωτερικό και είπα ότι το τραγούδι το αγάπησε ο κόσμος. Και ακόμα ακούγεται, το παίζουν στα party, είναι ένα από τα τραγούδια στη Eurovision που έχουν μείνει. Με καλούν ακόμα για να το τραγουδήσω. Θα ξαναέδινα μια ευκαιρία στη Eurovision, μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν πας στη Eurovision παντρεύεσαι και τους θεσμούς της, τους κανονισμούς της. Είναι απρόβλεπτη πολύ» ανέφερε η τραγουδίστρια και σχολίασε για τη Μαρίνα Σάττι ότι «θεωρώ πως θα πάει πολύ καλά. Έχει διάφορα ηχοχρώματα και θεωρώ ότι αυτό τραβάει κιόλας. Θεωρώ ότι θα πάει πολύ καλά. Το εύχομαι και για την Κύπρο και για την Ελλάδα».

Όσον αφορά την περιοδεία της στην Αμερική στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι είχε δισταγμούς να λείψει ένα μήνα μακριά από την κόρη της, Ανατολή, αλλά την παρακίνησε ο Μιχάλης Κουινέλης. Σχολιάζοντας μάλιστα την επιστροφή της από τις ΗΠΑ ανέφερε πως «Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί η Ανατολή γύρισε το κεφάλι της και είπε “μαμά, μαμά”. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Άρχισα να κλαίω χωρίς προσπάθεια» σημείωσε μεταξύ άλλων.