Καλά είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και ανακοπή κατά τη διάρκεια των προβών του J2US. Ο τραγουδιστής βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε καταστολή, καθώς οι προσπάθειες αφύπνισής του από τους γιατρούς δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία.

Πλέον, ο Δημήτρης Κόκοτας δείχνει σημάδια βελτίωσης, αφού την περασμένη Κυριακή ανταποκρίθηκε, ανοίγοντας τα μάτια του. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν δήλωσαν στην «On Time» για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραγουδιστής παραμένει στη ΜΕΘ, αλλά αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, ανέφερε για τον τραγουδιστή: «Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ. Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του». Όσον αφορά την ψυχολογία της κόρης τους η ίδια σημείωσε: «Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τούς ζητάω να μου πουν τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα. Κάθε μέρα περιμένουμε».