Το Master Direct είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα υγραεριοκίνησης με τη μεγαλύτερη οικονομία για κινητήρες άμεσου ψεκασμού! Καταναλώνει μόνο 1,5-2% βενζίνη, με 100% ασφάλεια, προσφέροντας 50% οικονομία και στα μοντέλα άμεσου ψεκασμού!

Είναι το μόνο σύστημα στην αγορά που μπορεί να μετατρέψει όλους τους σύγχρονους κινητήρες της Mercedes-Benz με πιεζοηλεκτρικά μπεκ βενζίνης A-B-C-E Class GLA, CLA, CLK, SLK, GLC, είτε είναι και Hybrid, είτε και Plug-In.

Το μόνο που μετατρέπει τα BMW (320-116-316-520 κ.α.) με κινητήρες N43B20A-N43B16A, και το κάνει με μόλις 1,5-2% κατανάλωση βενζίνης!

Κάνει άφοβες πλέον τις μετατροπές σε μοντέλα Alfa Romeo 159 JTS 1.9 και 2.2 που μέχρι πριν, η μετατροπή τους σε LPG από άλλες εταιρείες είχε ελάχιστη οικονομία λόγω της υψηλής κατανάλωσης βενζίνης που έφτανε μέχρι και το 30%.

Από τους πρώτης γενιάς κινητήρες άμεσου ψεκασμού έως τους καινούργιους κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας 2023-2024 αποτελεί την πιο οικονομική και ασφαλής και εξελιγμένη λύση. 

Το Master λειτουργεί µε την ίδια αρχή των κατασκευαστών των αυτοκινήτων! Χρησιµοποιώντας αποκλειστικά το σήµα του αισθητήρα στροφάλου, το Master Direct γνωρίζει διαρκώς τη θέση του στροφαλοφόρου άξονα και κατά συνέπεια την ακριβή κατάσταση κάθε κυλίνδρου.

Τα εξαρτήματα καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση. Το λογισμικό έρχεται ανοιχτό, προσαρμόζεται πάνω στο εκάστοτε αυτοκίνητο και δίνει τη δυνατότητα στον εγκαταστάτη να το ρυθμίσει σε βάθος.

Πριν αποφασίσετε ποιο σύστημα θα επιλέξετε για το αυτοκίνητό σας, ενημερωθείτε για την εξοικονόμηση που μπορεί να σας παρέχει και συγκρίνετέ το με το Master Direct!

Επισκεφθείτε το δυναμικό-διαδραστικό site της Master Direct και αποκτήσετε μια σαφή εικόνα της λειτουργίας του συστήματος, δείτε κάποιες από τις προηγούμενες μετατροπές μας και πάρτε προσφορά επιλέγοντας δυναμικά το αυτοκίνητο σας! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενες μετατροπές και πόσα θα κερδίζετε με Master!

Μπορείτε να μελετήσετε πώς λειτουργεί το σύστημα εδώ: masterdirect.gr/master-direct

Αν θέλετε να δείτε προηγούμενες εγκαταστάσεις, η σελίδα στο FB Master Direct ή η σελίδα Η Μετατροπές μας masterdirect.gr/metatropes

Και φυσικά, το βασικότερο, επιλέξτε το αυτοκίνητό σας και δείτε όλες τις πληροφορίες για το σύγκεκριμένο κινητήρα σας ONLINE εδω: masterdirect.gr

Τηλέφωνο: 6942520403 & Viber – WhatsApp

Υγραεριοκίνηση Master Direct

masterdirect.gr