Ακόμη μια φορά οι Μπλε επικράτησαν τους Κόκκινους στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στην αρχή του ριάλιτι επιβίωσης ο Θοδωρής Τουρκογεώργος σχολίασε την ψηφοφορία της ομάδας του που τον έβγαλε πάλι στον τάκο: «Η υποψηφιότητα του Θοδωρή ήρθε από τον Γιώργο. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε, είχε προσφερθεί κι αυτός στην αρχή του αγώνα. Εγώ τον Θοδωρή τον πιστεύω σαν παίκτη, γιατί στους στόχους έχει μια συνέπεια που μου αρέσει, σε διαφορετικούς στόχους. Στο run καμιά φορά χάνει», ανέφερε ο παίκτης.

Οι δύο ομάδες είχαν πολλές απουσίες παικτών που φέρνουν πόντους όπως η Σταυρούλα από την ομάδα των Μπλε ενώ και Ασημίνα δεν αγωνίστηκε για τους Κόκκινους, παράλληλα ο Γκιούλεκας και η Δαλάκα δεν κατάφεραν να συμμετέχουν σε όλο το αγώνισμα για την 3η ασυλία.

Για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και οι φωνές αφού οι παίκτες την ώρα του αγώνα βρίσκονται σε ένταση με τον Γιώργο να τα βάζει με τον Χριστόφορο.

Την πολυπόθητη ασυλία κέρδισαν τελικά οι Μπλε με σκορ 12-8 κι ο αργότερα ο Γιώργος ζήτησε συγνώμη από τον Χριστόφορο.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού ο Σταμάτης Ταλιαδιανός αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας ενώ λίγο αργότερα οι Κόκκινοι επέλεξαν να ψηφήσουν προς αποχώρηση την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφού και η ίδια η παίκτρια το ζήτησε: «Το ζήτησα από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», είπε χαρακτηριστικά ενώ εξήγησε πως δεν γίνεται να μένει άλλο στον πάγκο και να δικαιολογείται συνέχεια.

Η Κατερίνα Δαλάκα συμφώνησε μαζί της: Πρέπει να ενταχθεί ξανά στην ομάδα και να μην την δικαιολογούμε συνέχεια. Πρέπει να παλέψει για τον εαυτό της. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα και η ίδια δεν νιώθει άνετα», είπε. Ανέφερε δε πως όταν δεν παίζει, οι υπόλοιποι παίκτες επιβαρύνονται με περισσότερα run κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Από τη στιγμή που έχει την άδεια του γιατρού για να αγωνίζεται από την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν θέλω να είμαι το βαρίδι στην ομάδα. Αν το νιώσω αυτό θα πάω στους ανθρώπους της παραγωγής και θα πω να αποχωρήσω», κατέληξε η Ασημίνα.

Έτσι η ίδια μαζί με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Θοδωρή Τουρκογεώργο αποτελούν την τριάδα των υποψηφίων μονομάχων που θα κληθούν να παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι κι αύριο θα μάθουν και το 4ο άτομο.