Η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (30/04). Η ήττα της Μπλε ομάδας στο χθεσινό επεισόδιο έφερε απέναντι από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους στην προσεχή μονομαχία τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο μονομάχοι της Πέμπτης.

Παράλληλα, καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει το προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου αφού βρίσκονται στο 1-1 στις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας.

Απόψε, ένας απαιτητικός στίβος μάχης περιμένει τις δύο ομάδες για το τρίτο αγώνισμα ασυλίας.

Η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία

Στον μεγαλύτερο αγώνα της εβδομάδας, οι παίκτες των δυο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μην χρειαστεί να βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση. Εξάλλου, και οι δύο ομάδες έχουν βγάλει από έναν παίκτη τους στον τάκο.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία θα κατακτήσουν οι παίκτες της Μπλε ομάδας.

Η παίκτρια που βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση

Στην συνέχεια, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers οι Κόκκινοι θα βγάλουν στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.