Μία ανατρεπτική γυναικεία συνύπαρξη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι οπαδοί της φετινής Eurovision στον Β’ Ημιτελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου.

H Έλενα Παπαρίζου που κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό το 2005 με το τραγούδι «My number one», αλλά και η Σερτάμπ Ερενέρ που κέρδισε το 2003 με το «Everyway that I can», εκπροσωπώντας την Τουρκία, θα ανέβουν στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision. Μαζί τους θα δούμε και τη Σαρλότε Περέλι από τη Σουηδία, που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1999.

Σημειώνουμε ότι τη βραδιά του Β’ ημιτελικού της Eurovision διαγωνίζεται και η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι.

Επίσης, στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τον Benjamin Ingrosso, παλαιότερο εκπρόσωπο της Σουηδίας (2018, 7η θέση), ο οποίος θα ερμηνεύσει ένα medley από πρόσφατες επιτυχίες του.

Το SVT σε συνεργασία με την EBU, θα προσφέρει στους τηλεθεατές μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, η οποία θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να πάρει μέρος στο interval act από το σπίτι του, μέσω ενός videowall που θα έχει στηθεί επί σκηνής και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για να συμμετάσχουν στο ξεχωριστό euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της Eurovision στα social media, καθώς και από την αντίστοιχη εφαρμογή τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως ο φετινός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 Μαΐου (Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου), 9 Μαΐου (Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας) και 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός).