Τελείωσε η μικρή περιπέτεια υγείας της Μαρίας Μπακοδήμου η οποία υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον πήρε εξιτήριο και αναρρώνει δίπλα στην οικογένειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, ευχαρίστησε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της αφήνοντας ένα συγκινητικό κοινωνικό μήνυμα.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Γύρισα σπίτι μου χθες. Όμως τέτοιες μέρες στα νοσοκομεία βλέπεις πόσο τυχερός είσαι που μπαίνεις και βγαίνεις χωρίς να παλεύεις με κάτι δύσκολο. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας και κυρίως σε αυτούς τους ανθρώπους που θα το περάσουν στα νοσοκομεία με την ευχή να βγουν γρήγορα γεροί και δυνατοί» ανέφερε σε ανάρτηση η Μαρία Μπακοδήμου.

Η συγκινητική ανάρτησή της:

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Μεγάλη Τρίτη (30/4), η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μία φωτογραφία της στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ενημερώνοντας για την περιπέτεια υγεία της.

«Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια αλλά και real life. Real life με φωτεινό κραγιόν πάντα».