Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν καλεσμένοι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύζυγο του, Ιλάειρα Ζήση και μεταξύ άλλων ο μουσικός σχολίασε την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πλατό.

Ειδικότερα, αφού κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά τα χρόνια μου έχει συμβεί και εμένα πολλές φορές, να είμαι κοντά με έναν άνθρωπο και μετά να τον ακούσω να μιλάει με απίστευτα λόγια. Τώρα δεν μπορώ να μην το πω, συγνώμη που θα το κάνω αυτό Κατερίνα. Εγώ αισθάνθηκα όμως πάρα πολύ άσχημα με αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες με τον Ανδρέα (σ.σ. Μικρούτσικο). Και το λέω, συγνώμη που το κάνω αυτό τώρα στην εκπομπή σου, στεναχωρήθηκα επειδή το βίωσα και γω από τον ίδιο στην εκπομπή σας».

«Δεν είναι εδώ ο Ανδρέας και δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό» έσπευσε να τονίσει η Κατερίνα Καινούργιου με τον καλεσμένο της, όμως, να επιμένει και να δηλώνει πως «δεν πειράζει. Επειδή το βίωσα και ήμασταν live, ήταν παρών και θυμάστε όλοι τι έγινε εκείνη την ημέρα. Αισθάνομαι, Κατερίνα μου, ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μην σκέφτεται πως τον αγκαλιάζει μια ομάδα, μια οικογένεια, μια παρουσιάστρια».

«Μην το κάνουμε αυτό, Μαυρίκιε, γιατί δεν είναι εδώ και έρχομαι και γω σε δύσκολη θέση» επανέλαβε η οικοδέσποινα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να συμπληρώνει πως «το ξέρω. Σου ζητώ συγνώμη, το σταματάω εδώ αλλά πραγματικά κάποιες φορές πρέπει λίγο οι άνθρωποι που έχουν αυτή την εμπειρία όντως να το σκέφτονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: