Για την απαξιωτική συμπεριφορά που βίωσε από τις Αρχές όταν κατήγγειλε επίθεση από τους συγχωριανούς της μίλησε το πρωί της Τετάρτης 15/5 η κα Βασιλική από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η γυναίκα ζήτησε βοήθεια από το τοπικό αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας αλλεπάλληλες κλοπές στα χωράφια της, ωστόσο οι αστυνομικοί τής είπαν να πάει στο λογιστήριο χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οποιαδήποτε οδηγία.

Η ζωή της ηλικιωμένης, όπως καταγγέλλει η ίδια, έχει μετατραπεί σε κόλαση από μία ομάδα συγχωριανών της. Την κλέβουν, της κάνουν bullying, τη χτυπούν, την έχουν πυροβολήσει.

«Είμαι μία γυναίκα φτωχή. Περνάω έναν Γολγοθά κάθε μέρα από τους κατοίκους του χωριού. Τρέμω από τον φόβο μου μην με σκοτώσουν», είπε η κα Βασιλική στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Πήγα στις 8 Μαΐου στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης να πω ότι μου έκλεψαν τους σιδηροπασσάλους στο χωράφι μου και ούτε που με άκουσαν. Μου έδωσαν ένα χαρτί και είπαν θα πας στον λογιστή σου να κάνεις τη μήνυση», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε, δέχτηκε επίθεση από συγχωριανό της, ο οποίος τη χτύπησε στη γνάθο, με αποτέλεσμα να σπάσει τα δόντια της.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Χρωμίου, Ευάγγελος Γαμβρέλας, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κυρίας Βασιλικής, αναφέροντας πως πρόκειται για ανυπόστατα ψεύδη.

«Ρεζίλεψαν ένα ολόκληρο χωριό, ένα ειρηνικό και πανέμορφο χωριό. Ευκαιρίες ψάχνουν αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, είναι ανυπόστατα ψεύδη. Ζω καθημερινά στο Χρώμιο, έχω επαφές με τις 60 ψυχές που μένουν στο χωριό», είπε.