Νέες πληροφορίες που αφορούν τον 32χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, που έπεσε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης 9/5 από πυροβολισμούς τους οποίους δέχτηκε, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του στον Βύρωνα και μπροστά στα μάτια της συντρόφου και του παιδιού τους, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο άνδρας ζούσε εδώ και αρκετό καιρό μόνιμα στο Ντουμπάι, προσπαθώντας να σβήσει τα ίχνη του από την Ελλάδα, και στην Αθήνα βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες.

Οι Αρχές, όσο περνούν οι μέρες, φτάνουν πιο κοντά στο να λύσουν την υπόθεση και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 13/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο άνδρας, που ήταν γνωστός στις αλβανικές αρχές, καθώς ήταν μέλος μεγάλης εγκληματικής ομάδας, στο παρελθόν είχε συλληφθεί και για κλοπή.

Το αυτοκίνητο του θύματος

Οι δύο οικογένειες και η διαφυγή στο Ντουμπάι

Τον τελευταίο καιρό ο άνδρας φαίνεται να φοβόταν ιδιαιτέρως για τη ζωή του και έτσι είχε αποφασίσει να μετακομίσει στο Ντουμπάι, για να σβήσει τα ίχνη του, ενώ στην Αθήνα είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο 32χρονος ζούσε διπλή προσωπική ζωή, καθώς η οικογένειά του με τα δύο τους παιδιά ζούσαν στην Αλβανία, ενώ στην Ελλάδα είχε σχέση με τη γυναίκα που ήταν παρούσα στη δολοφονία του με την οποία είχε αποκτήσει και ένα παιδί.

Οι δράστες της δολοφονίας του γνώριζαν για τις δύο οικογένειες του 32χρονου, παρακολουθούσαν τη σύντροφό του στην Ελλάδα και έτσι βρήκαν και τον ίδιο.