Στην Κόκκινη ομάδα του Survivor αναζητούν τις ευθύνες για τις τρεις ήττες που έχουν σημειώσει σε ισάριθμα αγωνίσματα. Οι τρεις υποψηφιότητες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους παίκτες της που φαίνεται να έχουν ανάγκη τη νίκη περισσότερο από ποτέ.

Η Μπλε ομάδα παραμένει μουδιασμένη μετά και τη χθεσινή αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή παρότι κατανοούν τους λόγους. Η συμφωνία των ομάδων στο Συμβούλιο να κατέβουν στο τέταρτο αγώνισμα ασυλίας διατηρώντας την ίδια σύνθεση με τον χθεσινό αγώνα δείχνει την πεποίθησή τους πως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο στίβος μάχης είναι απαιτητικός και οι Survivors μπαίνουν σε αυτόν με πάθος φέρνοντας ανατρεπτικές νίκες! Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού η ηττημένη ομάδα επιλέγει να κινηθεί στρατηγικά στη ψηφοφορία της.

Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία είναι η Κόκκινη. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιλογές για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ως εκ τούτου, οι Μπλε πρέπει να ψηφίσουν τον τελευταίο μονομάχο. Ο παίκτης που δεν θα πάρει αρνητική ψήφο καθώς είναι από τους πλέον δυνατούς παίκτες, είναι ο Φάνης Μπολέτσης.

Οι επιλογές για τους παίκτες είναι δύο. Ο Ντάνιελ και ο Σταμάτης. Με δεδομένο πως ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι λίγο πιο κάτω αγωνιστικά από τον Ντάνιελ Νούρκα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.