Ο Ρίτσαρντ Γκαντ, ο Σκοτσέζος ηθοποιός και σκηνοθέτης, που κάνει θραύση στο Netflix με το «Μικρό Ταρανδάκι», ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά για ένα πράγμα.

Οπως εξήγησε σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter» οι πραγματικές ταυτότητες των χαρακτήρων του στη σειρά του είναι κάτι για το οποίο δεν θέλει να ξαναμιλήσει. «Δεν νομίζω ότι θα το σχολιάσω ποτέ ξανά», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Γκαντ.

Το «Baby Reindeer» (στα ελληνικά μεταφράστηκε ως «Μικρό Ταρανδάκι») παρουσιάζει την ιστορία ενός νεαρού κωμικού, του Ντόνι, που συνθλίβεται συναισθηματικά από την ψύχωση που παθαίνει μαζί του μια γυναίκα, η Μάρθα, η οποία τον βυθίζει σε μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά που κάνει τη ζωή του κόλαση.

Σημειώνεται ότι η δικηγόρος Φιόνα Χάρβεϊ από την Σκωτία, στην οποία βασίστηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Μάρθα στο «Baby Reindeer», έδωσε πρόσφατα την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν όπου τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Netflix καθώς όπως ισχυρίζεται τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη σειρά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εντύπωση μάλιστα έκανε πως δήλωσε ότι έχει στείλει στον Ρίτσαρντ Γκαντ 10 emails και ένα γράμμα, ενώ στη σειρά φαίνεται να του έστειλε 41.000 email, φωνητικά μηνύματα 350 ωρών, 744 tweets, 46 μηνύματα στο Facebook, 106 σελίδες επιστολών και αρκετά περίεργα δώρα.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Ο Ρίτσαρντ Γκαντ εμφανίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες στην εκπομπή «This Morning» και μίλησε με άνεση για την πετυχημένη σειρά και τη Μάρθα. Ωστόσο, μετά την τηλεοπτική συνέντευξη της Φιόνα Χάρβεϊ, ο ηθοποιός αποφάσισε να μην μιλήσει ξανά για τους χαρακτήρες της σειράς και τα αληθινά τους πρόσωπα.

Ο 35χρονος ζητά από τον κόσμο να σταματήσει τις εικασίες σχετικά με τις πραγματικές ταυτότητες των χαρακτήρων της σειράς του. «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα που να σχετίζεται με τους ανθρώπους της πραγματικής ζωής στους οποίους βασίζονται οι χαρακτήρες της σειράς», είπε. Τόνισε δε ότι το «Baby Reindeer» «υπάρχει σε μια φανταστική σφαίρα», προσθέτοντας ότι θα το είχε κάνει ντοκιμαντέρ αν ήθελε να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες των χαρακτήρων της σειράς του.